Dit ben ik

Nu kan ik je mijn hele levensgeschiedenis vertellen. Dat ik geboren ben in Thesinge, dat ik als kind geen champignons lustte en liever met LEGO stenen dan met een Barbiepop speelde. Of je nu op dit soort behind the scene weetjes zit te wachten? Ik heb zo’n vermoeden van niet…

Hoe dan ook, ik kan me voorstellen dat je ondertussen wel nieuwsgierig bent wie ik als persoon ben.

Oké, hier komt ‘ie:

Ik ben Lilly, een enthousiaste en creatieve ‘spring in ’t veld’ uit Groningen, met veel kennis en kunde op het gebied van customer service, (online) marketing en lifestyle (mode, interieur, beauty, voeding, sport, enz.). Waar mijn hart ook sneller van gaat kloppen? Sporten, schrijven en (web)shoppen! Waar mijn hart vol van is, daar schrijf ik vol enthousiastme over op mijn blog llianne.com. En de leukste must haves van het seizoen verkoop ik in mijn webshop 4seasonmusthaves.com. Never a dull moment…

Sparren hoe we jouw onderneming nog succesvoller kunnen maken, deze ideeën uitwerken en een helpende en ondersteunde hand bieden; YES dat is wat ik het aller allerliefste doe en waar ik intens gelukkig van word.

Jarenlang heb ik voor een baas in de online marketing gewerkt. Als je me toen verteld had dat ik nu een bedrijf run, had ik je keihard uitgelachen. Ja echt.

Nu ben ik blij dat ik zelf de touwtjes in handen heb. Dingen doen waar je het meest gelukkig van word, dat wil toch iedereen? En ik doe het gewoon, heerlijk!

Things that makes me smile…

  • Mijn hond Sasha (de liefste hond ever)
  • Koffieleuten en shoppen met mijn zus (altijd gezellig!)
  • Krachttraining (don’t worry, ik zie er niet uit als een bodybuildster)
  • Kokkerellen (roeren in potten en pannen)
  • Sneakers (heb ik never nooit genoeg van)
  • M’n webshop 4 season must haves
  • Enz, enz, enz (never a dull moment)

Zie ik je op Instagram? Leuk!