Het is zomer en voor veel mensen is de vakantie aangebroken. Er even tussenuit en de boel de boel laten. Toch geldt deze vakantie vibe niet voor iedereen. Er zijn ook mensen die de hele zomer(vakantie) stug doorwerken. Ik val in de laatste categorie. Je vindt mij de hele zomer gezellig op kantoor bij #Workmode of ik werk thuis met mijn laptop op schoot vanaf de bank.

Of ik het jammer vind dat ik niet op vakantie ga? Nee hoor, ik vermaak me prima met alle to do’s van mijn klanten. Wel maak ik mijn werkplek (of de bank 😉 ) extra gezellig zodat ik er heerlijk fris en fruitig bij zit.

Hoe ik dat doe? Nou zo: update je werkplek met leuke accessoires!

5 x leuke accessoires voor je werkplek

1. Sunshine super etui

Get it together, woman! En met “it’ bedoel ik zo’n beetje alles. Deze etui is niet alleen vrolijk, maar ook heel handig. Je kunt er ‘gewoon’ je pennen en potloden in bewaren, maar je kunt er ook je make-up, wat candy of haarelastiekjes in bewaren.

2. ‘Feel better & de-stress’-bal

Lukt het niet? Gaat het niet zoals je bedacht had? Lijkt het of alles en iedereen tegen je is? Adem in, adem uit en leef je uit op deze über vrolijke stressbal. Hij is gemaakt van ‘slow rising’ schuim waardoor ‘ie vanzelf zijn regenboog-vorm weer terugkrijgt. Dus knijp zo hard als je wilt.

3. Look happy at the wall

accessoires werkplek

De hele dag naar je beeldscherm staren is slecht voor je ogen, des te leuker is het als je af en toe je ogen op iets super vrolijks kunt richten. Herinner je nog mijn Insta post met die leuke illustratie die @studio.elle.enzo van mij gemaakt heeft? Nou daar heb ik nu een squares collage van laten maken. Hoe leuk is dat?! Een foto afdrukken op canvas of een collage laten maken, daar heb ik nog wel even over getwijfeld. Maar zeg nou zelf, een collage is veel leuker én origineler?

4. Selfie time

Waar zouden we zijn zonder t… TELEFOON! Ligt ‘ie bij jou ook standaard naar je? Die van mij wel. Regelmatig werp ik er even mijn blik op om te kijken of een klant me geappt heeft of dat er iets ‘spannends’ op Instagram gebeurt. Iets als VOMO? Deze iPhone case, gemaakt van siliconen, lijkt op een wegwerpcamera én er zit een nekband aan, zodat je op ieder moment klaar kunt staan om een foto te maken. Handig, handig, handig!

5. Keep on rolling

Plannen is als virtual assistant my middle name. En daar hoort natuurlijk een happy de peppy planner bij. Oké, dat ‘ie er leuk uitziet is eigenlijk bijzaak. Maar het oog wil ook wat, wat jij? D pagina’s van deze mid-year agenda van Emily Brooks zijn een mix van month-to-view spreads en gelinieerde notitie pagina’s.

Zo simpel is het dus om je werkplek een fris en fruitige update te geven. Met een paar vrolijke accessoires pimp je in no time je werkplek.

liefs Lilly

Van deze kleurrijke accessoires word ik niet alleen super vrolijk; ik krijg helemaal de kriebels om zelf een webshop te beginnen!