why me?

Opscheppen hoe fantastisch ik ben? That’s not my cup of tea. Toch weet ik zeker dat als wij een golden match zijn, je superblij met mijn hulp bent. Niet alleen om het werk dat ik je uit handen neem, maar ook om wie ik ben als persoon.

Wie ik ben en waar ik voor sta?
Nou dit:

N

Enthousiast

N

Creatief

N

Positief

N

Ruimdenkend

N

Daadkrachtig

N

Betrouwbaar

N

Puur

N

Flexibel

N

Servicegericht

N

Klantviendelijk

N

Oprecht

N

What you see is what you get

  • Het glas is altijd halfvol.
  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
  • Na regen komt zonneschijn.
  • Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.
  • Geluk zit in kleine dingen.

Ennuh, wie kan er nou beter de
‘WHY ME’-vraag beantwoorden
dan de ondernemers waar
ik mee samenwerk…

Ik werk al een paar jaar met Lilly samen. Ze is echt een online duizendpoot die met veel plezier werk uit handen neemt. Van bloggen tot mijn mailbox bijhouden en het updaten en uploaden van bestaande content. Ze is proactief en enthousiast. Mede dankzij Lilly kan ik meer focus houden in mijn bedrijf!

Marlou Volkerink

Content Branding Expert & Creator, FollowFashion.nl, HelloNewYou.nl & Marlou.nl

Voor mij als kleine eenpitter vond ik de investering in een VA een spannende. Maar ik wist ook dat ik dingen op orde moest hebben om te kunnen groeien. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Lilly. Ze werkt supersnel, nauwkeurig en denkt actief mee over wat werkt voor jou. Ze komt met goede ideeën en is heel prettig in de communicatie. Ongelooflijk hoeveel werk zij in korte tijd kan verzetten.

Leonie Winkel

Geboortecoach, Leoniewinkel.com

Lilly is mijn stok achter de deur. De reden dat ik mijn werkzaamheden afkrijg. Ze denkt proactief mee over wat er moet gebeuren, helpt met het maken van een planning, en zorgt dat het werk gedaan wordt. Perfect. Het is heerlijk werken met Lilly. Niets is haar te veel. Aan een half woord heeft zij genoeg. En nog voor je er om vraagt, heeft zij het al in gang gezet. Of het nou het plaatsen van een blog is, het maken van een nieuwsbrief, ondersteuning bij een webinar, de distributie van mijn podcast. Lilly regelt het, ze werkt snel en is betrouwbaar. Ik ben super blij met haar.

Anouk Kral

Personal Brand Activator, Anoukkral.com

Lilly heeft me heel erg geholpen om mijn teksten zo te bewerken dat je er geïnspireerd door raakt. Ze besprenkelt ze met een dosis feel-good, waardoor het bruikbare content wordt. De samenwerking met Lilly is heel ontspannen en persoonlijk. Ze voelt goed aan wat nodig is en neemt initiatief. Ik ben zo dankbaar dat deze topper me helpt om op een hoger niveau te komen!

Mascha Siekkötter

Kunstenares, Pastelrainbowstudio.com

Ben jij op zoek naar een VA? Dan ben je bij Lilly bij het juiste adres! Naast haar warme en vrolijke karaktereigenschappen is Lilly echt een duizendpoot. Lilly heeft mijn webteksten herschreven op een manier wat bij mij en mijn bedrijf past en ze richtte een  complete mailfunnel in voor mijn online videocursus. Ik beveel haar van harte aan bij iedereen die echt content zaken op een professionele manier wilt aanpakken.

Anja Quartel

Voedings & lichaamstherapeut, Praktijk Vivir

Lilly heeft mij onwijs geholpen bij het maken van mijn website. Niks is te gek of teveel. Ik hoef d’r maar te vragen en ze helpt direct. Ze denkt graag met me mee en tja, eigenlijk kan ik niet meer zonder haar. Ze is een enorme aanwinst voor mijn bedrijf! 

Jenny Donkervoort

Gastouderconsulent, Jenny's Gastouderbureau

Lilly is een super enthousiaste, inspirerende, kundige en betrokken virtual assistant. Ze heeft mijn volledige website gebouwd en de teksten geredigeerd. Daarnaast heeft ze mij gecoacht en ondersteund met de inzet van de juiste social media kalen die het beste bij mijn bedrijf passen.

Petra Vos

Onderneemster in Gastvrijheid en Gezelligheid, VergaderschipGroningen.com

Ik heb Lilly tijdens een training leren kennen als een open, spontaan, creatief, eerlijk, puur en heerlijk mens. Toen ik vast liep met de teksten voor mijn website en mijn flyers heb ik haar benaderd. Waarom ik voor Lilly koos? Omdat ze net als mij in het leven staat. Ze heeft geen gladde verkooppraatjes en doet zich niet anders voor dan wie ze is, en daar houd ik van. We hebben een paar keer afgesproken en Lilly heeft me enorm geholpen met de teksten. Haar vertaling naar de klant toe, mijn producten omschrijvend, precies zoals het moest zijn. Waar ik veel te veel tekst gebruikte gaf zij het beknopt in een paar zinnen weer. Ze had aan een half woord genoeg. Ik vond het eerst moeilijk om het los te laten, maar dankzij Lilly lukte het me wel en kon ik mijn aandacht richten op mijn klanten. En het resultaat? Daar ben ik enorm trots op!

Suzanne Thijs

Transformationele en remissiecoach & runningtherapeut, Coaching on the Road

Let's Chit Chat!

Zijn wij ook
een golden match?

Let’s Chit Chat
and find out.